HIER IS DE LEVELBITCOIN-HANDELAREN DIE DE WEKELIJKSE AFSLUITING IN DE GATEN MOETEN HOUDEN…

  • Bitcoin’s wekelijkse kaars sluit. Het zal plaatsvinden in ongeveer twee uur na de publicatie van dit artikel.
  • BTC heeft in de afgelopen 24 uur een vlakke beurs gehad en heeft steun gevonden in de $11.800 regio. Bitcoin handelde op zaterdag tegen $12.000.
  • Het sluiten van de wekelijkse kaars is al lang een belangrijk evenement om in de gaten te houden voor handelaren in de hele industrie.
  • Hier is het niveau dat analisten in de gaten houden om te zien of Bitcoin hun bullish bias vooruit gaat.
  • Als BTC boven het betreffende level sluit, zijn er analisten die een beweging in de richting van $13.000-14.000 in de gaten houden.

BITCOIN DIE DIT NIVEAU BEVESTIGT ALS ONDERSTEUNING BIJ HET SLUITEN IS „SLEUTEL“.

Vorige week deed Bitcoin wat velen dachten dat het uiterst moeilijk zou zijn: BTC sloot zijn wekelijkse kaars boven de $11.500. $11.500 is de afgelopen twee jaar een cruciaal niveau geweest voor de activa; Bitcoin Profit slaagde er niet in om dat niveau wekelijks te overstijgen in het begin van 2018 en op het hoogtepunt van 2019.

Ondanks de beweging boven $11.500 denkt handelaar Josh Rager dat Bitcoin zich op een ander belangrijk niveau bevindt.

Verwijzend naar de onderstaande grafiek, schreef Rager op 16 augustus:

„$BTC. Wekelijks sluiten vanavond – met een prijs boven de $11.685 als sluiting boven de $11.685 zal de sleutel zijn. Een dagelijkse close boven $11.895 zou ook een hoger-high en bullish zijn. Bekijk deze levels als dagelijkse sluiting vanavond.“

Rager is niet de enige analist die de $11.685 regio bekijkt als een niveau voor Bitcoin om boven te sluiten om hun bullish bias te bevestigen. Een pseudonieme analist schreef dat $11.760 ook belangrijk is:

„$BTC. Ik ben nog steeds bullish, maar voorzichtig hier – HTF dicht boven het $12130 niveau dat je kunt zien op mijn BTC-grafieken en zijn spel op, maar we konden gemakkelijk verwerpen van daar en neem liquiditeit van de $8.8-9k gebied. Wekelijks sluiten onder 11760 zou er niet al te goed uitzien.“

WAAR IS DE VOLGENDE STOP VAN BTC? ANALISTEN WEGEN IN

Als Bitcoin sluit boven de niveaus die de bovengenoemde analisten hebben geïdentificeerd, waar kunnen we dan verwachten dat BTC naartoe zal gaan?

Volgens de commentatoren ligt een stap in de richting van $13.000 volledig op tafel.

Een handelaar legde uit, zoals eerder gemeld door Bitcoinist, dat $13.000 volledig mogelijk is omdat dat niveau een „jaarlijkse spil“ is:

„Ik denk dat BTC zal gaan voor het 13K$ gebied, wat een jaarlijkse pivot weerstand is. Dat is waar ik zal kijken om mijn resterende stack volledig af te dekken en te wachten om te zien of het standhoudt of blijft standhouden. IMO we zijn dicht bij de top, nog niet hier. Te veel druk bij de rally om niet nog een duwtje in de rug te geven.“

Anderen waren het hier mee eens, en merkten op dat het volgende niveau van macrobelang na $11.500 $13.000 is.

Una vulnerabilidad de Tor podría haber permitido el robo de Bitcoin en la web oscura
Ein Reddit-Beitrag von 2011 argumentiert